PSYCHOLOOG BEHANDELAAR

Drs. D.R. van Kooten, BCN (Dick, 1951)
Afgestudeerd aan de universiteit van Utrecht in psychologie, organisatiekunde en gezond-heidszorg. Afgestudeerd op ontwikkelen van autonome werkgroepen bij productiebedrijf bank. MBA aan Bradford University Business School. Psychologische nascholing in Cognitieve Gedragstherapie, Schematherapie, EMDR, Mediation en EEG Neurofeedback. Is Organisatie psycholoog, Psycholoog Arbeid en Gezondheid, Neurofeedbacktherapeut BCIA. Workshops traumabehandeling bij prof. Bessel van der Kolk. Opleiding Government Essentials bij NCD Academy. 

Leerde als werkstudent tal van kinderen en volwassenen zwemmen, en tandartsen in opleiding om met patiënten om te gaan. Werkte bij groot concern, MKB, woningcorporatie en zelf opgerichte onderneming in thuiszorg. Was organisatieadviseur, marketing manager, algemeen manager en directeur. Sinds 2009 behandelend eigenaar van psychologenpraktijk Vitaalbrein.

Houdt ervan om talent te doorzien en tot ontwikkeling te brengen. Weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om ingesleten gedrag, schema’s, die niet meer functioneel zijn, te veranderen.
Was in vrije tijd bestuurslid van jeugdorkest, en bij het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen) Ledenraadslid en voorzitter van de Sectie Neurofeedback.
als vader van inmiddels studerende zoon, dat opvoeden leuk, maar ook best lastig is. Speelt viool en is prille beginner op de piano. Fitness. Geeft als bedrijfscoach bij Qredits Microfinanciering begeleiding aan startende ondernemers.

Dick-van-Kooten-psycholoog-behandelaar-Vitaalbrein-Psychologie-Neuroregulatie